Menu

Crossmedia

Grammé 3.0 is vernieuwend en vooruitstrevend. De laatste ontwikkelingen binnen de sector worden op de voet gevolgd. Crossmedia heeft betrekking op de gehele keten van concept en creatie tot en met distributie van de boodschap. Grammé 3.0 is met haar nauwe specialisten hierin dé intermediar. Door uitgebreide kennis van de grafische industrie (zowel traditioneel als print) tot en met moderne webtoepassingen.
"Adri is naast verantwoordelijk vader van 2 prachtige dochters echtgenoot van Nelleke. 

Kenmerkend van Adri is zijn warme persoonlijke belangstelling voor zijn gesprekspartner. 
Niet zelden denkt hij al tijdens een 1e gesprek hoe hij zijn gesprekspartner verder kan helpen. 
Hij schroomt daarbij niet zijn gedachte om te zetten in raad en daad. 
Adri schuwt niet de gebaande paden te verlaten om zodoende zijn blikveld breder te zetten om het uiterste van een opdracht voor elkaar te krijgen. 
Adri reageert niet alleen alert maar denkt graag mee om hetgeen van hem verlangt wordt op een adequate, snelle en succesvolle wijze voor elkaar te krijgen. 
In deze financieel moeilijke tijd heeft hij met succes zijn eigen bedrijf door een zware transformatie geloodst die nu met succes alleen maar meer fundament krijgt om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. 

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen vult hij op een prachtige wijze in door een deel van zijn energie aan een goed doel te schenken: Racen tegen Kanker.
Mijn beste wensen vergezellen hem."
. Paul Kruse, 
creatief DGA Architektenburo Archivice bv

Wij bellen u

Naam:
Invalid Input

Telefoon:
Invalid Input